Successos

Mor un home mentre treballava en una empresa de compostatge de Botarell

La víctima, de 59 anys, va morir atropellada per una màquina

Un home ha mort aquest dijous en una empresa de compostatge a Botarell (Baix Camp) mentre treballava. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a dos quarts de vuit del vespre per un accident en una planta de compostatge, situada al camí de Riudecols. Segons el cos, una màquina que treballava a l’interior de la nau va atropellar mortalment un operari. La víctima és un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell. Fins al lloc dels fets es van traslladar dues patrulles de Mossos d’Esquadra i agents de la Unitat d’Investigació de Reus, dues dotacions de Bombers i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els agents van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia