Successos

Un detingut per la mort d’un home a un pis de l’Eixample de Barcelona

Els Mossos investiguen els fets, que han tingut lloc aquesta matinada

Els Mossos han detingut un home, de 44 anys, com a presumpte autor de la mort violenta d’un altre home, de 65 anys i nacionalitat espanyola, en un pis de l’Eixample de Barcelona.

A les 3h de la matinada, la policia ha estat requerits per adreçar-se a un domicili a fer comprovacions sobre la possible mort d’una persona. Als pocs minuts, la patrulla ha arribat al lloc dels fets i ha localitzat el cos sense vida i amb signes de violència d’un home, de nacionalitat espanyola.

La narració de testimonis ha permès fer una descripció física de l’agressor i els Mossos han organitzat un dispositiu de recerca que ha acabat amb la detenció del presumpte autor del crim, de nacionalitat colombiana.

La DIC de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets, així com el grau d’implicació de la persona detinguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia