Successos

Detingut el presumpte autor de la mort d’una dona diumenge a Ripoll

Els Mossos el buscaven des d’ahir el fill de la víctima com a principal sospitós

Aquest dilluns l’han localitzat en una zona boscosa i l’han traslladat a comissaria, a l’espera de passar a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el presumpte autor de la mort a ganivetades d’una dona diumenge a Ripoll, segons ha anunciat aquesta tarda el mateix cos de seguretat.

La policia ha localitzat el fill de la víctima, considerat el principal sospitós del crim, en una zona boscosa al voltant de Ripoll. El detingut es troba a la comissaria dels Mossos a l’espera de passar a disposició judicial en les properes hores, segons fonts policials citades per l’agència Efe.

El crim ha passat cap a les nou del matí de diumenge en un pis de l’avinguda Ripollès. Els agents que han trobat una dona malferida per arma blanca. La víctima, de 47 anys, ha mort poc després com a conseqüència de l’apunyalament.

Els investigadors han buscat des del primer moment al fill de la dona, un jove de 20 anys que hauria fugit del lloc del crim amb una altra persona. Les tasques de cerca s’han desenvolupat tant a l’entorn urbà com a la zona de boscos que envolta la localitat i han comptat amb el suport aeri d’un helicòpter.

La batuda ha continuat aquest matí fins que els agents han pogut localitzar i capturar el presumpte assassí en una zona boscosa. La policia no ha concretat si en el moment de la detenció el fill de la dona estava sol o en companyia de la persona amb la qual es creu que ha fugit.

Desenes de veïns de Ripoll s’han concentrat aquest dilluns en silenci a les portes de l’Ajuntament per manifestar el seu rebuig a l’assassinat. També ha participat en la protesta l’alcalde de Ripoll, Jordi Munuell, altres membres de la corporació municipal. En representació del govern hi ha assistit la secretaria de Feminisme del Departament de Feminismes de la Generalitat, Montse Pineda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia