Successos

Tres detencions per haver punxat rodes de cotxes a Salt

La Policia de Salt ha detingut tres menors com a presumptes autors de les punxades de rodes de més de vint cotxes, el 17 d’octubre, entre els municipis de Salt i Girona. Els tres joves, de 14 i 15 anys, ja han declarat a la comissaria saltenca i, durant els propers dies, ho faran a la fiscalia de menors de Girona.

El mateix dia que es van començar a rebre les denúncies a Salt (23) i es va tenir constància que també vehicles de Girona havien aparegut amb les rodes punxades, es va reconstruir l’itinerari que haurien dut a terme els autors dels fets i es van repassar les imatges de les càmeres de seguretat del municipi i dels comerços de la zona. Gràcies a la trucada d’un ciutadà es va localitzar el ganivet amb què s’haurien punxat les rodes i es va determinar que es tractaven de tres autors.

Després, a través de l’anàlisi de les càmeres, es va poder situar la comunitat des d’on els detinguts entraven i sortien. Amb les proves existents, i per evitar més incidents, el 29 d’octubre van ser detinguts dos dels joves identificats, veïns de Salt, i, poques hores després, el tercer implicat, veí de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia