Successos

La investigació apunta que el detingut per matar la mare a Ripoll la va atacar amb dos ganivets diferents

El sospitós s’ha acollit al dret a no declarar davant els Mossos d’Esquadra i passarà demà a disposició judicial

Aquest dimarts els forenses han fet l’autòpsia a la víctima a l’Institut de Medicina Legal. Els resultats provisionals de l’anàlisi forense, la inspecció ocular del domicili que van fer la comitiva judicial i els Mossos d’Esquadra i les proves que la policia científica va recollir al pis indiquen que el sospitós va atacar la seva mare amb dos ganivets diferents.

L’anàlisi de l’escena del crim i les proves recollides al domicili indiquen que la primera arma era una navalla automàtica amb la qual el sospitós hauria causat diverses ferides a la dona.

L’atac hauria començat a l’habitació on el sospitós dormia i on hi tenia simbologia nazi i altres armes. Una de les ganivetades va ser a l’esquena i la fulla es va trencar i va quedar allotjada al cos de la víctima, on aquest dimarts l’han localitzat els forenses que li han fet l’autòpsia a la dona de 46 anys. Després, l’agressor hauria agafat una segona arma blanca amb la qual va rematar a la mare agredint-la al cap i al coll.

La dona havia passat la nit fora i va arribar a casa, a l’avinguda Ripollès, diumenge cap a les nou del matí. Aleshores, va anar fins a l’habitació on dormia el seu fill de 19 anys. La investigació apunta que el jove hauria atacat la víctima amb una navalla ja a dins l’habitació. Com a resultat de l’agressió, aquesta arma es va trencar i la fulla va quedar allotjada al cos de la víctima.

La dona, malferida, es va dirigir cap a l’entrada del domicili per demanar ajuda. Segons la reconstrucció dels fets que ha fet la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos, l’agressor hauria perseguit la mare i l’hauria tornat a atacar, ara ja amb una segona arma blanca, a la zona del cap i del coll. Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

Al pis, en aquell moment, hi havia un altre jove que, segons el testimoni d’un veí, va marxar poc després que el fill fugís. Aquest jove es va presentar voluntàriament a comissaria diumenge a la tarda mateix i les primeres hipòtesis indiquen que no va tenir res a veure amb l’atac perquè en aquell moment estava dormint en una altra habitació.

El fill de 19 anys tenia antecedents de violència cap a la mare sent menor d’edat. Segons fonts properes al cas, l’hauria amenaçat amb una ballesta. A l’habitació on dormia i on hauria començat l’atac a la mare, hi tenia simbologia nazi i, també, altres armes.

El sospitós va fugir després de presumptament perpetrar el crim. Els Mossos d’Esquadra el van detenir ahir a una zona boscosa de Les Llosses. El detingut s’ha acollit al seu dret a no declarar davant dels Mossos i passarà demà a disposició judicial. També està previst que declarin el jove que era al pis en el moment dels fets i el veí que va veure part de l’atac ja a l’entrada del pis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia