Successos

Set persones detingudes per l’agressió a policies durant la Festa Major de Tiana

Els implicats són veïns de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones relacionades amb els aldarulls del 19 de setembre a Tiana (Maresme), quan tres policies locals van patir lesions pel llançament d’ampolles a la finalització d’un concert de Festa Major. Segons fonts policials, els detinguts són tots de fora de Tiana. En concret es tracta de veïns de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. L’operatiu continua obert i no es descarten més detencions, també fora del municipi maresmenc. Els fets que s’investiguen van tenir lloc a les quatre de la matinada, després que la policia rebés un avís per un possible apunyalament. Mossos i Policia Local es van desplaçar al lloc i en arribar van ser rebuts per una multitud amb actitud hostil.

Els agressors van acabar fent fora la policia del lloc amb llançaments de pedres, ampolles i llaunes. Dos agents de la Policia Local de Tiana i un tercer agent de la Policia Local de Montgat van patir ferides lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia