Successos

Enxampen l’endemà un detingut fugitiu a Figueres

Els agents l’havien dut a l’hospital i es va escapar quan ja l’havien visitat i anava a entrar al cotxe

Es van utilitzar helicòpters i drons per poder localitzar-lo

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a les nou del matí un detingut que s’havia escapat el dia abans a les sis de la tarda, quan dos agents el custodiaven i l’anaven a fer entrar al cotxe després d’haver passat per l’hospital, on havia estat atès. La detenció va produir-se a uns 100 metres d’on s’havia escapat. El noi, de 20 anys, va clavar una empenta a un agent i va arrencar a córrer, emmanillat. El mosso va quedar lesionat i va haver de ser atès per trencament de clavícula.

Després de la fugida, el cos de Mosssos d’Esquadra van desplegar un dispositiu molt complet per trobar-lo en què hi van participar helicòpters i també drons. El jove, que no tenia antecedents, estava detingut des del mateix dimecres pel delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

El dispositiu va aixecar molta expectació a les xarxes socials, on molts ciutadans han especulat durant la nit sobre la presència dels helicòpters sobrevolant Figueres.

Aquesta no és la primera vegada que passa un fet així. Al mes de juny, un pres del Puig de les Basses va intentar escapar-se dels Mossos quan el duien a l’hospital perquè li fessin una visita mèdica. En aquesta ocasió, l’intern del centre penitenciari també va fugir mentre el desencotxaven, però la patrulla el va poder atrapar poc després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia