Successos

Successos

Els Mossos busquen implicats en l’atac contra agents a Nou Barris

El Mossos continuen buscant persones implicades en l’atac de què dissabte a la nit van ser objecte diversos agents a Nou Barris, a més de les cinc ja arrestades. Es tracta de quatre homes i una dona, de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 21 i 31 anys, que ahir van passar a disposició judicial. Estan acusats dels delictes d’atemptat a l’autoritat, furt, lesions i obstrucció a la justícia. Els fets van passar quan els Mossos van ser avisats que un home havia robat una ampolla d’alcohol en un bar. En intentar detenir-lo en un parc, un centenar de participants en una botellada van llançar gots als agents i alguns els van agredir violentament. Els agents, sis dels quals van resultar ferits, van disparar tres trets dissuasius a l’aire i van detenir quatre assaltants. Posteriorment, el suposat lladre es va lliurar a comissaria.

D’altra banda, els Mossos van detenir el cap de setmana 17 persones que aprofitaven les aglomeracions de les festes del barri del Clot per robar, sovint amb violència. A més, agents de paisà van ser requerits per una noia que havia estat objecte de tocaments a les parts íntimes. Els agents van identificar l’autor i el van detenir per un delicte d’abusos sexuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia