Successos

Els Mossos conclouen que el parricida de Sils va planejar el crim per ocultar que robava a la mare

Estava buidant els seus comptes i havia demanat crèdits al seu nom Els forenses diuen que l’acusat no té cap trastorn i no van poder determinar la causa de la mort per la descomposició

Els investigadors dels Mossos conclouen que al parricida confés de Sils (Selva) va premeditar el crim per ocultar que estava buidant els comptes de la mare i que havia demanat crèdits al seu nom. Rastrejant els diners de la víctima i l’activitat de l’ara acusat, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va descobrir que el seu nivell de vida s’havia disparat, amb viatges i nits d’hotel a Salou, Amsterdam, Madrid i Barcelona, des que va establir una relació amb una dona. No hi ha constància que treballés però sí evidències que vivia de la mare fins que no en va tenir prou i, apunten, va fer les operacions de crèdit. Sostenen que va ser un crim planificat perquè sis dies abans va comprar les brides amb les que, després, va lligar el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia