Successos

Detenen l’home atrinxerat que va ferir 4 persones

Els Mossos d’Esquadra van neutralitzar ahir a la tarda un exvigilant de seguretat expert en armes que s’havia atrinxerat armat en una casa abandonada de Riudoms després de protagonitzar un tiroteig en una empresa de seguretat del centre de Tarragona en què havia treballat i on va ferir tres excompanys de feina. En la fugida va disparar a un mosso d’esquadra i el va ferir.

L’exvigilant va resultar ferit en un intercanvi de trets amb els agents del Grup Especial d’Intervencions que encerclaven la casa per detenir-lo i que van intentar mitjançar amb ell sense èxit. Poc després va ser traslladat en helicòpter en estat crític a un centre hospitalari de Barcelona.

Al voltant de les 11 del matí, l’home havia obert foc contra els treballadors de l’empresa Securitas de Tarragona, on va deixar dues persones ferides en estat crític i una altra greu. En la seva fugida en un cotxe i armat va disparar contra un agent dels Mossos d’Esquadra que mirava d’aturar-lo en un control policial situat en una rotonda de l’N-420, a Reus. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va assegurar ahir a la tarda que l’agent ferit evoluciona “molt positivament”.

El cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, va explicar que es tracta d’un home “molt perillós” i que duia “una quantitat d’armes considerable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia