Successos

PUNT DIVERS

Uns vàndals cremen 90 contenidors a Sant Quirze

Els Mossos investiguen l'incendi intencionat en un magatzem de les brigades municipals

Les destrosses han estat quantificades en 20.000 euros

Uns desconeguts van cremar uns 90 contenidors d'escombraries que eren en un pati annex al magatzem de les bridades municipals de Sant Quirze del Vallès. El recinte, que no està tancat, està situat a prop de la zona de Can Barra. Els fets van passar, segons fonts municipals, dilluns cap a dos quarts de dotze de la nit. Els piròmans van calar foc a 75 contenidors petits de recollida de brossa orgànica, 10 contenidors més grans metàl·lics, tres per a vidre i un per a plàstics. A més, també va quedar calcinada una motocicleta.

Cap a tres quarts de dotze de la nit, els bombers van rebre l'avís de l'incendi. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va traslladar fins aquest magatzem, on va estar treballant en l'extinció del foc durant una hora.

Fonts municipals es van mostrar convençudes que l'incendi va ser intencionat, ja que les proves recollides al descampat així ho indicaven. Per aquest motiu la policia municipal, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, va obrir una investigació per esclarir els fets i detenir-ne els autors. Els agents municipal feien ahir una estreta vigilància als voltants de la nau per enxampar els vàndals.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha quantificat les destrosses provocades pel foc en uns 20.000 euros. Si més no, els contenidors que van ser cremats s'emmagatzemaven en aquest espai i estava previst destinar-los a reposar-ne d'altres que es feien malbé a la ciutat.

El magatzem està en una zona aïllada del centre urbà, a prop de la carretera cap a Molins de Rei. A més, al recinte on hi havia els contenidors s'hi pot accedir fàcilment. De fet, també hi havia deixalles i cotxes abandonats.

LA XIFRA

20.000
euros
és la quantitat estimada de la despesa que ha suposat per a l'Ajuntament de Sant Quirze aquest acte vandàlic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.