Imputen tinença d'armes i explosius als quatre arrestats a Roda de Berà

Els Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació del Tarragonès imputen un delicte de tinença d'armes i explosius als quatre suposats delinqüents que van ser detinguts el 27 de març a Roda de Berà, després que la policia local aturés el vehicle en el qual viatjaven els sospitosos al carrer Constitució del municipi. Un cop identificats, els efectius van realitzar un escorcoll de l'automòbil, on van trobar una arma de foc del calibre 40 amagada a sota del seient del conductor, i que estava preparada per ser utilitzada. A banda, van observar dues bosses, on a l'interior hi havia diverses brides de plàstic, passamuntanyes, guants de pell i de làtex, walkie-talkies, quatre discos de radial, un martell, una clau de bec de lloro, una navalla i dos tornavisos. I ja finalment els van decomissar de dins del turisme una pota de cabra i una radial elèctrica.

Davant d'aquesta situació, la policia local va demanar suport als Mossos d'Esquadra, que van procedir a la detenció dels quatre homes (un és veí de Cubelles, un altre de Barcelona, un de Viladecans i, el quart, sense domicili conegut). Les primeres hipòtesis indiquen que es disposaven a cometre algun robatori. Tots ells van passar el dia 28 a disposició del jutjat d'instrucció de Tarragona en funcions de guàrdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.