Successos

Investiguen la mort violenta d’un home en un pis de la Mina, a Sant Adrià de Besòs

El succés s’ha produït al carrer de Llevant i es tracta del segon crim en menys d’un mes al barri

Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest dissabte la mort violenta d’un home a l’interior d’un pis del barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). L’avís del succés s’ha rebut pels voltants de les 02.45 hores de la matinada en un domicili del carrer de Llevant. Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets i han comprovat que la víctima tenia signes evidents de violència, probablement causats per arma blanca. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor de l’homicidi. Es tracta del segon crim en menys d’un mes a la Mina. El 19 de setembre passat un home va morir a trets al carrer de Rosalia de Castro, a poc més de 300 metres del carrer de Llevant.

“He de tornar a condemnar un homicidi al barri de la Mina, en aquest cas aquesta matinada. Continuo reclamant més presència policial d’ordre públic i més actuacions judicials. Cal recuperar la normalitat per tal que els veïns puguin viure amb tranquil·litat i dignitat al barri”, ha assenyalat l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia