Punt divers

El Grup Vallombrosa promou a Flix un complex per a la investigació i fabricació de sistemes de producció d'energies renovables

TERRES DE L'EBRE

El Grup Vallombrosa i l'arquitecte expert en sostenibilitat, Lucca Lancini, impulsaran la construcció, a Flix, del primer 'clúster' internacional exclusivament dedicat a la investigació i la fabricació de sistemes de producció d'energia procedent de fonts renovables. El complex industrial, en el qual s'invertiran 500 milions d'euros i que ocuparà una extensió de 80.000 metres quadrats, és un centre pioner perquè aplica els criteris ambientals en tots els seus àmbits d'influència i actuació i podria generar feina per a unes 400 persones. És sostenible pel que produeix, per com ho fa i pel context arquitectònic on es desenvolupa l'activitat. Amb aquesta iniciativa, el Grup Vallombrosa i Lancini tenen com a objectiu demostrar 'per primera vegada, amb un projecte concret, que la sostenibilitat és possible també en el sector industrial'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.