Successos

Detenen a Sant Andreu de la Barca la cuidadora d’una dona gran a qui va robar diners i joies

També va fer servir la targeta bancària de l’anciana, on es van detectar càrrecs indeguts

Diners i joies eren el botí que havia sostret la cuidadora d’una dona gran a Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat. Els Mossos d’Esquadra l’han detinguda per furtar i estafar la dona de qui tenia cura i han informat que es va apropiar de joies de valor, diners en efectiu i que va fer ús de la targeta bancària per a compres personals.

Segons informa l’ACN, a partir de fonts de la unitat d’investigació de la comissaria de Martorell, la detenció de la cuidadora, de 52 anys, es va fer la setmana passada, com a presumpta autora dels delictes de furt continuat i estafa bancària a persona d’edat avançada. L’arrestada, que va passar a disposició judicial, va ser posada en llibertat amb càrrecs per part del jutge.

La investigació va començar el gener, quan la parella de la víctima va denunciar als Mossos que havien desaparegut del seu domicili diners en efectiu unes setmanes després que contractessin la cuidadora per motius de salut. El denunciant va manifestar que també van detectar càrrecs indeguts realitzats amb la targeta de la seva parella en una població veïna. A partir d’aleshores la família va prescindir dels serveis de la cuidadora, però, fent un repàs més exhaustiu de les pertinences de la víctima, es van adonar que també faltaven les joies d’or. Els investigadors van buscar les joies sostretes pels possibles canals legals de venda i van localitzar un total de quatre vendes fraudulentes. Els Mossos van fer constituir un reconeixement fotogràfic de les joies venudes i el denunciant les va reconèixer com les peces robades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia