Successos

Detingut el dissenyador Francis Montesinos per agressió sexual a un menor

La investigació es va iniciar després d’un assalt al seu domicili

La Guàrdia Civil ha detingut al seu domicili de Llíria, a la comarca del Camp de Túria, al modista Francis Montesinos acusat d’agressió sexual a un menor. Després de prestar declaració ha estat posat en llibertat, en espera de ser requerit pel jutjat que instrueix el cas.

Fonts de la investigació recollides per l’agència Efe han explicat que la investigació és va iniciar el 2022 arran d’una denuncia de Montesinos por extorsió, contra la intimitat, revelació de secrets o detenció il·legal, entre d’altres, després que el dissenyador, de 72 anys, fos víctima l’octubre passat d’un assalt a casa seva pel qual va haver de ser hospitalitzat arran d’una cisis d’ansietat. Es dona el cas que aquesta és la segona vegada que Montesinos es detingut per un afer similar. La primera va ser el juny de 2014, quan va ser acusat de corrupció de menors, pornografia infantil i delicte contra la salut públic. Un mes després, tot plegat va ser arxivat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia