Successos

Rescaten tres persones, dues al mar, després de naufragar una embarcació

La primera hipòtesi d’aquest succés és que l’embarcació hauria colpejat les roques de la Punta de Pinell, cosa que hauria portat a enfonsar-se

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge al migdia tres persones -dues al mar i una tercera en una zona de roques- amb contusions i ferides després que la petita embarcació amb què viatjaven ha naufragat, al municipi gironí de Castell-Platja d’Aro.

L’avís s’ha rebut a les 12.22 hores a la zona de la Punta del Pinell de la Costa Brava, que com la resta del litoral català es troba en avís taronja per mal estat de la mar. Els bombers han rescatat de l’aigua dos dels accidentats amb una moto d’aigua mentre que per al salvament del que era a la zona de roques han fet servir un helicòpter.

La primera hipòtesi d’aquest succés és que l’embarcació hauria colpejat les roques de la Punta de Pinell, cosa que hauria portat a enfonsar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia