Successos

Detinguts dos homes per robatori amb violència a Calonge

Els lladres es van fer passar per policies per perpetrar el robatori

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà han detingut dos homes de 21 anys a Sant Feliu de Guíxols, acusats de cometre un robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc al voltant de les dotze de la nit del dia 15 de juliol a l’avinguda Pau Casals de Calonge, on una persona va ser víctima d’una agressió. Segons les autoritats, dos homes haurien estacionat el seu vehicle prop de la víctima i s’haurien fet passar per policies per dur a terme el robatori.

La víctima, que va ser ferida al cap, va intentar resistir-se a l’atac quan es va adonar de la seva veritable intenció, però els lladres van fer servir la culata d’una arma de foc per poder-li sostreure la ronyonera que contenia diners i documentació. Durant l’incident, l’arma va perdre el seu carregador. Després del robatori, els assaltants van fugir amb el vehicle a gran velocitat i van col·lidir amb una columna de pedra d’un habitatge proper.

Els agents dels Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Palamós, van portar a terme una investigació que va permetre localitzar i detenir els dos autors del delicte el passat 17 i 18 de juliol. Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el dia 19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia