Successos

Detenen un conductor després d’una persecució a l’AP-7

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 25 de setembre, a Sant Celoni, un home de 35 anys, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, per conduir sense permís per pèrdua de vigència de punts, un robatori d’ús de vehicle i un robatori amb força a interior vehicle, segons informen en un comunicat.

Els fets van succeir dilluns passat, pels volts de les 2 de la matinada, quan una dotació de trànsit, que feia patrullatge de prevenció de robatoris a l’àrea de servei de l’AP 7 a Maçanet de la Selva, va detectar una furgoneta que sortia a gran velocitat d’aquesta àrea, en sentit Barcelona. Els agents van fer comprovacions i van veure que el vehicle constava sostret des del 22 de setembre a l’Hospitalet de Llobregat. Van iniciar un seguiment per aturar-la, però el conductor va accelerar i va circular temeràriament, fent ziga-zagues, tallant la trajectòria del vehicle policial i circulant part del recorregut amb els llums apagats. Al cap de pocs minuts, un altre turisme es va posar a l’altura de la patrulla i per la finestra posterior va buidar un extintor que va originar un núvol de pols blanca amb la intenció de dificultar la visió dels policies. Seguidament, aquest turisme va començar a circular enganxat a la furgoneta fins a entrar en una àrea descans. Tot seguit, la furgoneta es va aturar i el vehicle es va fer escàpol. Els mossos van veure com l’ocupant de la furgoneta baixava i sortia corrents cap al bosc. Ràpidament, van fer una recerca i, després de creuar un rierol, van detectar petjades que van permetre localitzar i detenir al lladre amagat darrere unes bardisses a Sant Celoni.

Dins de la furgoneta sostreta hi havia dues-centes quaranta-set caixes de perfums i necessers que acabaven de sostreure de l’interior d’un camió estacionat a l’Àrea de Servei de Maçanet de la Selva. A més, el detingut no disposava de permís per pèrdua de vigència de punts.

El turisme que es va fer escàpol també havia estat sostret la setmana passada a Gavà i recuperat ahir a Hospitalet de Llobregat. La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions.

L’arrestat, que té antecedents, va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia