Successos

mèxic

Almenys nou morts en caure el sostre d’una església a Mèxic

L’estructura del temple va cedir durant la celebració d’un bateig diumenge

Hi ha quaranta persones ferides més

Almenys nou persones van perdre la vida i una quarantena més van resultar ferides aquest diumenge a Ciudad Madero, a l’estat mexicà de Tamaulipas, en esfondrar-se el sostre d’una església mentre se celebrava un bateig, informa el govern local. D’acord amb l’informe oficial, el tràgic succés es va produir cap a quarts de tres de la tarda, hora local, en plena cerimònia. L’esfondrament va ser sobtat, sense temps per a evacuar el recinte. Es desconeixen les causes per les quals va cedir l’estructura del temple, d’estil arquitectònic industrial. En un comunicat, fonts oficials apunten a un problema en l’estructura de l’edifici sense donar més detalls, informen els mitjans locals.

Vídeos compartits a les xarxes socials mostren el moment del col·lapse de l’edifici, informa l’agència Efe. Càmeres de seguretat del veïnat mostren el moment en què el sostre comença a clivellar-se i cau a l’interior de l’església.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia