Successos

SUCCESSOS

La Policia Municipal d’Olot recupera un ciclomotor sostret a Banyoles

Els agents han detingut l’ocupant de la moto que va intentar saltar-se un control policial

La Policia Municipal d’Olot ha pogut recuperar un ciclomotor que s’havia estat sostret a Banyoles, durant un control policial fet la nit de dissabte a la Plaça Clarà. Els fets van produir-se a les 01.22h en el control d’alcoholèmia que la Policia Municipal va muntar a la Plaça Clarà. Quan un dels agents va indicar al conductor d’un ciclomotor que s’aturés, aquest va intentar fugir. Per evitar la Policia,va pujar a la vorera i va bolcar el vehicle amb el que viatjava amb un acompanyant.

A continuació, es va iniciar una persecució policial que va acabar amb la detenció d’una de les dues persones que circulaven amb el ciclomotor. El detingut, un jove de 18 anys, passarà a disposició judicial acusat d’un delicte de furt.

La Policia Municipal va poder recuperar el ciclomotor (Beta Ark de color negre) que havia estat sostret a Banyoles el 18 d’octubre i continua la recerca del conductor, que està identificat, i va aconseguir fugir del lloc dels fets



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia