Successos

mar del nord

Diversos desapareguts en una col·lisió de dos vaixells de càrrega al mar del Nord

Una de les embarcacions navegava d’Hamburg a la Corunya

Diverses persones es troben desaparegudes després de la col·lisió de dos vaixells de càrrega i el probable enfonsament d’un d’ells prop de les illes alemanyes d’Helgoland i Langeoog, al mar del Nord, segons ha informat el Comandament Central d’Emergències Marítimes alemany en un comunicat difós aquest dimarts i recollit per l’agència Efe.

La col·lisió de les embarcacions de càrrega Polesie i Verity es va produir cap a les cinc de la matinada a unes dotze milles nàutiques (vint-i-dos quilòmetres) al sud-oest de l’illa d’Helgoland i a disset milles nàutiques (trenta-un quilòmetres) al nord-est de l’illa de Langeoog, precisa la nota.

Una persona va poder ser rescatada de l’aigua i està rebent atenció mèdica, mentre continua la cerca de diverses persones que continuen desaparegudes, assenyala el comunicat.

Segons les autoritats alemanyes, el Polesie, amb vint-i-dues persones a bord, encara es manté en flotació, mentre que el Verity, s’hauria enfonsat. Es desconeix encara si s’ha produït una fuita de petroli dels vaixells accidentats o si hi ha una amenaça en aquest sentit per a la costa. El Verity navegava sota bandera britànica i es dirigia de Bremen a Immingham, al Regne Unit, mentre el Polesie, sota bandera de les Bahames, navegava d’Hamburg a la Corunya, a Galícia.

En les tasques de cerca participen tres creuers de rescat del Servei Alemany de Cerca i Salvament Marítim, un remolcador d’emergència, una embarcació, una llanxa de la policia aquàtica i un helicòpter de la marina alemany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia