Successos

El jutge obre una investigació sobre els presumptes abusos denunciats a Vallirana

El magistrat inicia diligències després de rebre els informes dels metges que han atès les víctimes

El jutjat d’instrucció número 6 de Sant Feliu de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha obert una investigació per esclarir els presumptes abusos sexuals comesos per dues monitores de menjador de l’escola L’Olivera de Vallirana. El jutge va rebre tres informes mèdics corresponents a infants que denuncien ser víctimes de les agressions, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els documents els va enviar el centre sanitari on es va fer el reconeixement a les víctimes. Segons recull l’ACN, hores d’ara les famílies no han presentat cap denúncia al jutjat. El jutge ha demanat a la policia que avanci en la investigació i és a l’espera de rebre l’atestat per decidir si tira endavant la causa o bé l’arxiva.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra no han trobat “prou indicis” inculpatoris sobre els presumptes abusos, segons l’agència Efe. Dues famílies van presentar la denuncia la policia catalana el cap de setmana passat i es va iniciar la investigació que, segons apunten fonts del cos policial, la Unitat de Menors manté oberta amb la presa de declaracions de persones. Té previst elevar l’expedient al jutge perquè decideixi si s’arxiva el cas o es manté obert amb la pràctica de més diligències. Tant el consistori com Educació tenen activats els protocols per fer front a aquest tipus de casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia