Successos

successos

Tres detinguts per vendre droga en un bar de la Marca de l’Ham de Figueres

Els Mossos d’Esquadra han requisat en total 11 grams de cocaïna, 8 d’heroïna i marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per vendre droga en un bar del carrer de l’Aquari, al barri de la Marca de l’Ham de Figueres. Els agents havien rebut queixes veïnals d’aquest local perquè asseguraven que a dins s’hi traficava amb droga, segons recull l’ACN. Arran de la denúncia, la policia va començar a investigar el cas i finalment aquest dimecres a la tarda els Mossos van entrar al local per escorcollar-lo. Una vegada a dins, van trobar que a la zona dels lavabos hi havia un fals sostre que amagava un embolcall de paper d’alumini, on hi havia tres paperines de plàstic blanc amb heroïna així com altres paperines amb cocaïna.

En paral·lel, durant l’escorcoll un dels treballadors va entregar als agents un embolcall de roba que portava a sobre amb cinc paperines on hi havia heroïna i quatre paperines més amb cocaïna. En total, els Mossos d’Esquadra van trobar 11 grams de cocaïna i 8 grams més d’heroïna i marihuana, que van requisar. També hi havia 4.415 euros en bitllets fraccionats. Els tres detinguts encara no han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia