Successos

La policia de Llagostera evita una ocupació

La Policia Local de Llagostera ha evitat una nova ocupació delinqüencial al nucli urbà del municipi. Els fets van passar la nit del passat dijous, 9 de novembre, quan la Policia Local va ser alertada que dues persones estaven intentant accedir en un habitatge tancat situat a l’Avinguda Gironès.

Una patrulla policial va anar fins al lloc dels fets i va procedir a identificar els presumptes autors, un home i una dona, a qui els consta antecedents penals. L’home va mostrar una actitud agressiva envers els agents i la patrulla actuant va demanar reforços a la policia local de la població veïna de Caldes de Malavella amb qui existeix un acord de col·laboració policial.

Després d’estar increpant als agents l’home va decidir marxar i la Policia Local va quedar-se custodiant la porta de l’immoble per tal d’evitar l’ocupació i possibles enfrontaments amb els veïns de la zona.

L’endemà, a primera hora del matí, la brigada municipal va procedir a tapiar la porta d’entrada a l’habitatge i l’Ajuntament ha requerit a la propietat perquè prengui mesures per evitar futures ocupacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia