Successos

SUCCESSOS

Cala foc a casa seva a Blanes i s’entrega a la Policia Municipal de Girona

Un total de 10 operatius de diferents cossos d’emergència i seguretat van intervenir ahir dijous en l’extinció d’un foc declarat en una casa unifamiliar del barri de Valldolig a Blanes, situat al nord-est del municipi, que no va causar cap ferit. Aproximadament tres hores després que havia conclòs l’operatiu, va anar a les dependències de la Policia Municipal de Girona un veí de Blanes que es va presentar com el propietari de la casa incendiada, demanant que el detinguessin perquè havia estat qui li havia calat foc a l’immoble.

Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les tres del migdia , quan es va posar en marxa l’operatiu que va mobilitzar tres patrulles de la Policia Local de Blanes, 2 dels Mossos d’Esquadra, 2 del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i 3 camions dels Bombers de la Generalitat: 2 de Lloret de Mar i 1 de Maçanet. Tot va començar quan un testimoni va informar que havia vist estacionar prop de la casa un turisme del qual va baixar algú i que, poc després, havia començat l’incendi.

El foc es va iniciar a la planta baixa de la casa unifamiliar, i els bombers el van poder extingir ràpidament, procedint-se posteriorment al precinte dels dos accessos que té l’immoble, tant pel que fa a la planta baixa com al primer pis. La prohibició de pas es va fer al haver-se detectat una gran quantitat de monòxid de carboni que podia ser perjudicial.

Autoinculpació

En el moment de l’incendi no hi havia ningú a la casa, de manera que no va ser necessari desallotjar-la. Posteriorment, es va intentar localitzar al propietari, investigant al mateix temps de qui era el turisme que es va aturar prop de l’edifici poc abans que comencés l’incendi. En aquest darrer sentit, es va comprovar que el propietari del vehicle és el mateix amo de l’immoble, esbrinant-se també que havia sortit de Blanes en direcció a Tordera circulant per la GI-600.

Gairebé tres hores més tard que es va iniciar l’operatiu per extingir l’incendi, quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda, la Policia Municipal de Girona va informar que s’havia presentat a les seves dependències un veí de Blanes que afirmava ser el propietari de la casa incendiada. L’home va demanar al cos de seguretat gironí que el detinguessin, perquè era el culpable d’haver originat el foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia