Successos

Decomissen 20 quilos de marihuana a Palamós

La policia va interceptar, al barri d’Es Pla, la furgoneta que transportava aquesta droga

La Policia Local de Palamós ha decomissat 20 quilos de marihuana que van trobar dins una furgoneta estacionada al barri d’Es Pla.

Els fets van tenir lloc la setmana passada, concretament el dijous 7 de desembre, al voltant de les 11:15 h, quan una patrulla de la Policia Local de Palamós va sospitar d’una furgoneta de lloguer ubicada al carrer Maresme, i de l’actitud de vigilància dels seus ocupants, dos homes de 32 i 51 anys.

Els agents van demanar la documentació a aquestes dues persones, detectant una forta olor de cànnabis que es desprenia de l’interior del vehicle.

En accedir a la part de càrrega de la furgoneta es varen localitzar els 20 quilos de restes vegetals de marihuana, que estaven repartides en diverses bosses industrials. Per això els agents van procedir al decomís d’aquesta droga i a la detenció dels dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia