Successos

Successos

Un grup de 70 persones pinta dos trens del metro

TMB denunciarà l’acte de vandalisme i afirma que és una acció delictiva organitzada

Un grup d’unes 70 persones van pintar dissabte a la nit dos trens de les línies 2 i 4 del metro, un fet que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) denunciarà com a actes vandàlics. L’atac es va iniciar a la parada de Jaume I, cap a la una de la matinada, quan aquestes persones van entrar, algunes validant les targetes i altres saltant la línia de validació, i van accedir a un tren, que van pintar per dins. Quan el comboi va arribar a l’estació de Passeig de Gràcia van fer el mateix amb l’exterior. Posteriorment el grup pintar un segon tren de la L2, a la mateixa estació, i la línia va quedar aturada durant deu minuts. A més, es van enfrontar a una passatgera que els va recriminar l’acció. Un dels vàndals va ser identificat pel servei de vigilància del metro.

TMB ha lamentat “les molèsties que hagin ocasionat als nostres usuaris les dues parades del servei” de les línies afectades. La companyia recorda que el vandalisme ferroviari és una “activitat delictiva organitzada que acaba tenint un gran perjudici sobre les persones treballadores, provoca una despesa econòmica important i impacta en aquests usuaris, ja que eventualment obliga a parar la prestació d’un servei essencial”.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha condemnat al seu torn l’atac, que considera que “crea un prejudici a la ciutadania pel que fa al servei, però també un cost econòmic de diners públic intolerable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia