Successos

successos

Un motorista mor després de xocar amb un senglar, i posteriorment amb un turisme, a Riudoms

Els dos ocupants del cotxe en van sortir il·lesos

En el que portem d’any, un total de 18 persones han perdut la vida en sinistres de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Un motorista de 45 anys i veí de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) ha mort en un xoc amb un porc senglar a la TV-3141, al terme municipal de Riudoms (Baix Camp). Els fets van tenir lloc dimecres a les 22.03 hores al punt quilomètric 3,4 de la via. Per causes que encara s’estan investigant, la víctima va col·lidir amb l’animal i, posteriorment, un turisme va xocar amb la moto. Fruit del succés el conductor de la motocicleta va perdre la vida. Els dos ocupants del cotxe van resultar il·lesos. Arran de la incidència, que va tallar la via en tots dos sentits fins les 00.47 hores, es van activar set patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia