Successos

POLICIAL

Detenen dos homes per cultiu de marihuana i frau elèctric al carrer Borrassà

Els Mossos d’Esquadra van localitzar 454 plantes de marihuana i estris necessaris pel cultiu

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van tenir coneixement a principis d’aquest mes de la possible existència d’un cultiu de marihuana en un habitatge del carrer Borrassà de la ciutat de Figueres.Per aquest motiu es va inciar una investigació.

Fionalment el dia 6 de març es va dur a terme una entrada i perquisició amb autorització judicial que va tenir lloc a primera hora del matí i es va localitzar una plantació de marihuana repartida en dues estances amb un total de 454 plantes i tota la infraestructura i estris necessaris pel cultiu: 22 làmpades amb el seu transformador, 4 plafons led, 2 splits aire condicionat, 3 filtres caboni, 2 ventiladors, 1 extractor, 2 compressors d’aire condicionat

També la connexió a la xarxa elèctrica era fraudulenta ja que es localitza una doble escomesa que no passava pel comptador. Es va detenir a un dels responsables de la plantació, un home de 49 anys sense antecedents que es trobava a l’interior de l’habitatge en el momnent de l’intervenció policial per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Al migdia es va detenir a un segon autor pels mateixos fets, un home de 30 anys també sense antecedents i la policia va citar com a investigada a una dona de 25 anys.

El valor de la substància intervinguda en el mercat il·lícit és de 51.727 euros. Els detinguts van passar a disposició l’endemà judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia