Punt divers

Detinguts dos marroquins, un per amenaces i l'altre per conduir drogat

Els Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols han detingut dos joves de nacionalitat marroquina, un d'ells està acusat d'amenaçar el responsable d'un local amb una navalla i l'altre de conduir sota els efectes de la cocaïna.

Cap a les 04.30 hores del 22 de juny, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu van rebre un avís que els informava que en un local d'oci de la població de Platja d'Aro hi havia un jove amb actitud agressiva i amb una navalla a la mà que amenaçava la responsable del local.

Immediatament, una dotació policial es va dirigir fins a l'establiment per comprovar què estava passant, i en arribar van comprovar que dos joves havien fugit del lloc en un turisme amb matrícula de Barcelona.

Els agents van donar avís a la resta de dotacions policials de la zona i poc després van localitzar un cotxe, ocupat per 4 persones, una de les quals s'ajustava clarament al perfil del jove que havia protagonitzat l'incident a Platja d'Aro.

Navalla amagada
La policia va identificar el sospitós i va registrar el vehicle en el qual van trobar amagada, entre el fre de mà i el seient del conductor, una navalla que també coincidia amb la que s'havia utilitzat.

A més, sota el seient del sospitós també van localitzar un pot amb pastilles d'alguna substància psicòtropa, i davant totes les evidències, van detenir Mohammad B., de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces.

Hores més tard, cap a les 09.50 hores els Mossos de trànsit van ser informats que a la carretera C-65, a l'altura de Llagostera en sentit Girona circulava un turisme amb matrícula de Barcelona que envaïa reiteradament el carril contrari.

Una dotació de trànsit va iniciar la recerca d'aquest vehicle i poc després el van localitzar després de xocar amb un camió al quilòmetre 16,8 de la mateixa via.

Positiu en cocaïna
La policia autonòmica es va adonar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes d'algun tipus de droga, i se li va fer el test de detecció de substàncies estupefaents, que va donar positiu en cocaïna.

Els agents van detenir Abdel-ilah B., de 26 anys i veí de Manresa, que té antecedents com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.