Punt divers

Les Borges del Camp contracta un nou servei de vigilància nocturna per fer front als reiterats robatoris del polígon industrial

CAMP DE TARRAGONA

Les Borges del Camp disposa des de diumenge passat d'un nou servei de vigilància nocturna a la zona del polígon industrial del municipi. Segons ha explicat l'alcalde, Joaquim Calatayud, l'Ajuntament ha decidit contractar aquest servei després que a finals del mes de gener es produïssin tres robatoris en empreses del polígon. Aquest nou servei, format per un agent que vigila des de les onze de la nit i fins les cinc de la matinada la zona sud del municipi, on hi ha el polígon, és el segon que contracta el consistori, després que el passat mes d'agost es va posar en marxa un primer servei que vigila cada nit tota la població. Segons Calatayud, la decisió de contractar un segon vigilant ve arran de l''èxit rotund' del servei posat en marxa l'agost, ja que en aquest mig any 'només s'han produït tres robatoris en immobles del municipi, mentre que, fins llavors, la mitjana era de més de dos robatoris cada mes'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.