Punt divers

El Consorci del Montsec adjudica per més de 126.000 euros les obres de rehabilitació de l'alberg de Guàrdia de Noguera

ALT PIRINEU I ARAN

La Junta de Govern del Consorci del Montsec, presidida pel delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, ha aprovat aquest dijous l'adjudicació definitiva de les obres de rehabilitació i d'adequació de les instal·lacions de l'alberg Montsec-Mur, ubicat a Guàrdia de Noguera, per un import de 126.265 euros. Les obres s'iniciaran en breu i tindran una durada de cinc mesos. El finançament de la rehabilitació d'aquest equipament, que és propietat de l'Ajuntament de Castell de Mur (Pallars Jussà), anirà a càrrec majoritàriament de la Generalitat, amb un 53%; amb aportacions de la Fundació Pere Tarrés, que és l'encarregada de la gestió de l'alberg, el Consorci del Montsec i la Diputació de Lleida.

Amb aquesta actuació es reforçarà l'oferta turística del Montsec, concretament en una zona molt reconeguda per a la realització de diverses activitats relacionades amb la natura i els esports d'aventura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.