Punt divers

El Conselh Generau posa en marxa un servei d'autobús per Canejan i Bausen

ALT PIRINEU I ARAN

El Conselh Generau d'Aran posa en marxa aquest dimecres un nou servei de transport intern en els Quatre Llocs amb l'objectiu de comunicar els pobles de Canejan i Bausen amb Les i Bossòst i la resta de pobles de la Val d'Aran. Així ho ha anunciat el síndic Francesc Boya en la sessió ordinària del Consell de Terçó de Quatre Llocs. El servei, que comença amb caràcter experimental, es farà un cop per setmana, els dimecres, i funcionarà uns mesos de forma provisional. Després, se'n farà una valoració per intentar que es converteixi en definitiu.

La reunió mantinguda amb el Consell de Terçó de Quatre Llocs, aquest dimarts, ha servit per formalitzar el conveni de col·laboració entre el Conselh Generau d'Aran i l'Ajuntament de Les, pel qual el Govern aranès fa una aportació 60.000 euros pel finançament del Centre d'Acollida Turística (CAT). Aquest centre es dedicarà a Occitània.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.