Punt divers

Indústries Teixidó substituirà l'ERO extintiu de contractes per un de temporal

CAMP DE TARRAGONA

L'empresa Indústries Teixidó, de fabricació de peces mecanitzades pel sector de l'automòbil, ha arribat a un acord amb el comitè d'empresa per reconvertir l'ERO extintiu que afectava 88 treballadors en un ERO temporal que afectarà 81 treballadors dels 445 en plantilla de la fàbrica de Riudecols (Baix Camp). L'acord estableix que l'ERO tindrà una durada de tres mesos i preveu la baixa voluntària de set treballadors, de manera que els 310 restants facin aturades tècniques de cinc dies cada mes durant el primer trimestre d'aquest any. Segons la USOC, aquest ha estat 'el millor' acord possible en l'actual context i afirma que l'objectiu 'prioritari' era el 'manteniment dels llocs de treball'.

L'empresa Indústries Teixidó, que es dedica a fabricar peces mecanitzades pel sector de l'automòbil, finalment ha arribat a un acord amb el comitè d'empresa per reconvertir l'ERO extintiu que afectava 88 dels 445 treballadors de la fàbrica de Riudecols (Baix Camp), en un ERO de suspensió temporal.

L'ERO temporal acordat afecta 81 persones durant tres mesos i preveu la baixa voluntària de set treballadors. Els 310 restants en plantilla hauran de fer aturades tècniques de cinc dies cada mes durant el primer trimestre del 2009.

L'acord ha estat ratificat majoritàriament pel comitè d'empresa, amb els sindicats CCOO, UGT i USOC. Segons ha valorta la USOC, aquest és 'el millor' acord al que podien arribar considerant l'actual context econòmic, en el que l'objectiu 'prioritari' ha de ser el 'manteniment dels llocs de treball'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.