Punt divers

La Generalitat promou dotze habitatges de protecció oficial al nucli antic de les Borges del Camp

CAMP DE TARRAGONA

L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha iniciat el procés de licitació de les obres de construcció d'una nova promoció de dotze d'habitatges protegits de lloguer al nucli antic de les Borges del Camp (Baix Camp). La nova promoció se situa a l'illa compresa entre la plaça de Sant Anton, l'avinguda de Magdalena Martorell i els carrers Pintors Fortuny i del Comerç. El pressupost de licitació és de 1,06 milions d'euros i el termini d'execució, de dinou mesos. L'obra es basa en un projecte dels arquitectes Marta Peris i José Manuel Toral.

Es tracta d'un edifici plurifamiliar de dotze habitatges protegits destinats a lloguer, distribuïts en planta baixa, més dues plantes pis. D'aquests, deu habitatges tenen un dormitori i dos en tenen dos. La seva superfície útil va dels 39 als 53 metres quadrats. A la planta baixa de l'edifici, hi ha el vestíbul d'accés i l'espai lliure que queda a l'interior de l'illa, que s'urbanitza com a zona pública i conté dotze places d'aparcament sota els espais porxats. L'accés a l'edifici per als vianants es fa per l'avinguda de Magdalena Martorell i pel carrer del Comerç; l'accés rodat, en canvi, només es permet des de l'avinguda de Magdalena Martorell. Les instal·lacions de l'edifici disposen d'una xarxa separativa d'aigües fecals i pluvials i de plaques d'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.