Punt divers

El convergent Pau Perdices nou alcalde de Vielha e Mijaran en compliment delpacte de legislatura entre CiU i PP

ALT PIRINEU I ARAN

El convergent Pau Perdices és des d'aquest divendres nou alcalde del municipi de Vielha e Mijaran en compliment de pacte de legislatura entre les formacions de CiU i PP. Perdices relleva en el càrrec d'alcalde al popular Josep Calbetó. Perdices, ja com alcalde de Vielha, ha tingut unes paraules de reconeixement a totes les persones que durant els darrers 30 anys han dedicat part del seu temps en treballar en els ajuntaments democràtics. Pel que fa a les línies de govern, Perdices ha dit que dedicarà bona part dels esforços municipals a ajudar als més desfavorits com els que no tenen un habitatge digne o un lloc de treball. Al nomenament de Perdices hi ha assistit el portaveu de CiU, Oriol Pujol.

Perdices ha estat relegit gràcies als vots de la seva formació i de l'únic regidor del PP. Pau Perdices s'ha mostrat satisfet pel compromís de legislatura amb el PP i ha dit que s'han complert tots els compromisos signats al juny de 2007 amb el Partit Popular. Perdices ha invitat a la resta de formacions polítiques a treballar a l'Ajuntament de Vielha pel bé del municipi.L'alcalde de Vielha ha desgranat les principals línies en que treballarà hi ha destacat per damunt de tot l'ajuda als més deprimits degut a l'actual situació de crisi econòmica. Perdices ha dit que treballarà per potenciar la vivenda social, la pràctica esportiva, les noves tecnologies, les polítiques socials i la participació ciutadana. Perdices ha dit que en el que resta de legislatura s'invertiran 3,3 milions d'euros en executar obres públiques al municipi. L'alcalde ha destacat el suport que l'Ajuntament de Vielha i la seva formació donarà a la futura Llei d'Aran. Perdices també ha dit que treballarà per reactivar el turisme a l'Aran, per reobrir l'estació d'esquí de La Tuca i vetllar per la millora de la N-230 entre el túnel de Vielha i la localitat.Al nomenament de Perdices com alcalde hi ha assistir nombrosos alcalde convergents del Pirineu com ara l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, l'alcalde de Pont de Suert, Albert Alins, l'alcalde de Rialp, Gerard Savarich i l'alcalde de Llavorsí, Joan Ordi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.