Punt divers

Dos ciutadans francesos detinguts a Vielha per conduir sota els efectes de l'alcohol

PONENT

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada dos ciutadans francesos per conduir sota els efectes de l'alcohol. Patrice Marie Felip I. de 36 anys es va negar a passar cap prova d'alcoholèmia després que els Mossos l'aturessin en veure que conduïa sota els efectes de l'alcohol. La detenció es va fer a les tres de la matinada a la carretera C-28 al seu pas per Vielha. Els Mossos també van detenir a la carretera N-230, Ulrich Françoise Pascal D. de 24 anys d'edat i també de nacionalitat francesa, per donar una taxa positiva de 0'55 mg d'alcohol per litre d'aire aspirat i per un delicte de desobediència a l'autoritat i una falta per danys.

Els Mossos van aturar el segon detingut en un control d'alcoholèmia a la carretera N-230, quan passaven pocs minuts de les dotze de la nit. Ulrich va donar a la prova d'alcoholèmia una taxa positiva de 0'55 mg d'alcohol per litre d'aire aspirat. Els Mossos van immobilitzar el vehicle a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vielha perquè estava prop del punt de control. A les cinc de la matinada l'acusat va trencar el parany del vehicle i se'l va endur de la comissaria, motiu pel qual va ser detingut. Tots dos detingut estan pendents de passar a disposició judicial durant les properes hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.