Punt divers

El Consell General col·labora amb el Servei d'Ocupació de Catalunya per crear nous llocs de treball

ALT PIRINEU I ARAN

El Consell General d'Aran i el Servei d'Ocupació de Catalunya, per mitjà de la seva Oficina de Treball a Vielha, han encetat una col·laboració per impulsar la creació d'empreses i llocs de treball que generarien nova ocupació. El Consell General està interessat en promoure ocupació amb projectes relacionats amb el medi ambient, les tecnologies de la informació i el coneixement (TIC) i el turisme cultural i actiu. En aquests moments, es treballa en la possibilitat de tirar endavant projectes de producció d'energia de biomassa i d'elaboració, distribució i promoció de productes alimentaris i turístics autòctons. El Consell General oferirà formació al sector de l'atenció domiciliària.

El Consell General d'Aran, per mitja d'aquest acord global, amplia el seu programa estable de promoció econòmica en el servei de creació d'empresa. La màxima institució ofereix ja informació, orientació, assessorament, facilitats de finançament i suport a la consolidació, en els àmbits de la difusió de la cultura d'empresa i l'esperit emprenedor, el foment de la creació d'activitat empresarial i suport als microempreses i petites empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.