Punt divers

L'Aran clausura la primera setmana d'esquí gai de l'Estat amb la voluntat de continuïtat pel seu èxit

ALT PIRINEU I ARAN

La primera setmana d'esquí gay, organitzada per la central de reserves Aran Vacances, ha finalitzat aquest divendres amb la voluntat de continuïtat per la bona acollida per part de la cinquantena de participants. Lola López, responsable d'Aran Vacances, explica que han creat la marca Aran Gay amb l'objectiu d'anar oferint altres paquets turístics dins l'Aran per aquest col·lectiu. Miguel Ángel López, participant en la trobada, explica que a Nord Amèrica, Canadà o la resta d'Europa ja hi ha tradició però que a Espanya encara no se'n havia organitzar cap i celebra per la iniciativa. Les procedències dels participants han estat molt diversa: Canàries, Madrid, Barcelona, Múrcia, Veneçuela o Argentina.

Miguel Ángel López, ha explicat que ja coneixia i havia participat en d'altres trobades d'aquestes característiques a la resta d'Europa i que havent viscut l'experiència de la setmana de l'Aran no descarta tornar en properes edicions. Aquest participant de Madrid ha dit que es tracta d'una forma divertida de conèixer gent amb les mateixes tendències sexuals amb les que compartir jornades d'esport i festa.

Lola López, responsable de la central de reserves Aran Vacances, explica que en aquesta primera trobada de l'Estat hi ha participat una cinquantena de persones tot i que n'hi ha altres que han vingut a l'Aran aquesta setmana amb motiu de la trobada però que han fet la reserva pel seu compte.

La resposta dels participants, que molts d'ells han optat per perllongar la setmana oficialment organitzada, ha fet que des de Aran Vacances ja es plantegin organitzar una setmana destinada al col·lectiu gay amb la gastronomia o el ràfting com a protagonistes.

Lola López confia que aquesta setmana dedicada a l'esquí gay a l'Aran es consolidi i el volum de participants en pròximes edicions sigui molt superior i l'economia de la Vall d'Aran se'n ressenteixi.

El Jordi, un dels participants de Reus, diu que es va apuntar a la Setmana d'Esquí Gay donat que tenia una setmana de vacances, volia dedicar-la a l'esquí i en conèixer la proposta i anar dedicada al col·lectiu gay ho va trobar fantàstic i promet haver-s'ho passat tant bé que repetirà en totes les properes edicions.

Entre les activitats que han fet durant aquesta setmana a més de l'esquí destaquen: excursions amb trineus de gossos, sortides amb motos de neu, festes a les termes de Les i festes nocturnes a les discoteques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.