Punt divers

Els equips tècnics del Conselh Generau i l'equip de l'arquitecte Isozaki perfilen el projecte del balneari d'Arties

ALT PIRINEU I ARAN

Els serveis tècnics de Patrimoni, Medi ambient i Urbanisme del Conselh Generau d'Aran s'han reunit amb representants del gabinet de l'arquitecte japonès Arata Isozaki per perfilar el projecte del nou balneari a Arties i avançar en la redacció del projecte. El conseller d'Administració Pública i Finances, Rufino Martínez ha dit que aquesta obra 'ha de permetre desestacionalitzar i internacionalitzar, així com donar qualitat i valor afegit al turisme d'Aran com destinació de referència en la salut i el benestar', segons ha manifestat. El conseller Martínez, ha valorat positivament el treball conjunt entre les institucions implicades i els promotors privats.

En el transcurs de la trobada, els representants del Conselh han demanat preservar, per mitjà dels informes corresponents, les característiques de rusticitat i el valor natural i històric del Camí Reial entre Arties i Garòs en la seva conversió com carretera d'accés per l'equipament turístic. El camí patirà una millora substancial amb l'edifici, a més, d'un nou pont, previst per enguany. Aquest serà sufragat pel promotor, a l'espera de l'aprovació del pla parcial per la Comissió d'Urbanisme de la Vall d'Aran. Falten ara els informes mediambientals que ha d'emetre el Departament de Medi Ambient de la Generalitat i així l'Ajuntament de Naut Aran fer-ne l'aprovació provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.