Punt divers

Els Bombers busquen una persona que es podria trobar a l'interior de la nau que ha cremat a l'Ametlla de Merola

Els Bombers de la Generalitat treballen en la recerca d'una persona que, segons els indicis, es trobava a l'interior de la nau industrial d'una indústria de filatures que ha cremat aquest dimarts a l'Ametlla de Merola (Berguedà). Les flames han calcinat totalment la nau, fet que fa més difícil la recerca perquè la perillositat que suposa accedir al recinte. Els bombers continuen remullant la zona afectada pel foc, que s'ha donat per controlat al voltant de les deu, per apagar possible punts calents. Les flames han causat dos ferit, un treballador amb cremades de segon grau a una mà que ha estat evacuat a l'Hospital de Berga i el propietari, amb cremades lleus.

Els Bombers de la Generalitat ja han donat per controlat a tres quarts de deu d'aquesta nit l'incendi que, des d'aquesta tarda, afecta una indústria de filatures a l'Ametlla de Merola, al Berguedà. El foc ha cremat totalment la nau que pertany a l'empresa Grup Filatures Tranas, S.L i que té una superfície d'uns 1.000 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. L'incendi ha afectat, a més, l'estructura de l'edifici del qual ha cedit la coberta. Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat 18 camions d'aigua i 8 vehicles de comandament dels Bombers de la Generalitat, a més d'efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i dels serveis sanitaris, entre d'altres. Aquesta nit, els Bombers continuen remullant la zona afectada per apagar possibles punts calents que encara fumegen. A més s'està treballant en la recerca d'una persona que, segons els indicis, es trobava a l'interior de la nau en el moment de l'incendi. Un camió pluma està treballant retirant les bigues del sostre de la nau, que ha cedit, per tal de consolidar l'estructura i facilitar que els Bombers treballin amb condicions de seguretat. Els efectius dels bombers estan entrant en petits grups a l'interior de la instal·lació per fer tasques de recerca de la persona i de retirada de runa. Cal recordar, a més, que dues persones han resultat ferides de diversa consideració. Un treballador ha estat evacuat amb l'ambulància del SEM a l'Hospital de Berga amb cremades de segon greu a les mans i el propietari, que ha patit cremades de caràcter lleu, no ha estat traslladat, de moment, a cap centre hospitalari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.