Punt divers

Una nova ruta turística promocionarà de manera unitària la Vall del Corb

El departament d'Innovació, Universitats i Empresa impulsa una ruta turística per la Vall del Corb, -a l'Urgell i la Conca de Barberà- per promoure el turisme d'oci, familiar, cultural i gastronòmic de la zona. El conseller Josep Huguet, que ha assistit a la presentació del Pla de Foment Turístic de la Vall del Corb 2011-2013 a Ciutadilla (Urgell), ha destacat el creixent interès en el turisme cultural que 'explica històries' sobre el territori que es visita. Huguet ha proposat aprofitar la història de la reina Violant d'Hongria, enterrada a Vallbona de les Monges (Urgell), per explicar la història de les reines catalanes. La Vall de Corb es convertiria així en un lloc únic de peregrinatge cultural.

El Pla de Foment Turístic de la Vall del Corb compta amb una inversió de 163.400 euros entre els anys 2011 i 2013, el 70% dels quals els aporta el departament d'Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat. L'objectiu del Pla és analitzar i posar en valor el potencial turístic de la Vall del Corb.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.