Punt divers

El conductor d'un camió mor en xocar amb un turisme a la C-242 a l'alçada de les Borges del Camp

El conductor d'un camió amb matrícula de Navarra ha mort aquest dimarts a la tarda després de xocar amb un turisme al punt quilomètric 63,8 de la C-242 a l'alçada de les Borges del Camp (Baix Camp). El conductor del turisme, amb matrícula espanyola, ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Reus, sense que es temi per la seva vida, segons ha informat Mossos d'Esquadra. L'avís s'ha rebut pels volts de dos quarts de set de la tarda i s'han desplaçat fins al lloc un total de tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres efectius de Mossos, juntament amb serveis sanitaris i manteniment de carreteres.

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.