Punt divers

Els treballadors d'Ercros a Flix inicien els actes de rebuig a l'ERO amb una manifestació convocada per aquest divendres

Els treballadors de la fàbrica d'Ercros a Flix (Ribera d'Ebre) han decidit iniciar aquest divendres les mobilitzacions de protesta per l'ERO anunciat per la direcció de la companyia. Els membres del comitè d'empresa i els treballadors es van reunir aquest dimarts en una assemblea extraordinària per informar sobre la situació de l'empresa i l'ERO anunciat, que ha creat 'una gran incertesa' entre els treballadors i les famílies ja que, segons el comitè d'empresa, 'dibuixa una fosca perspectiva de viabilitat per a la fàbrica de Flix' i 'l'aboca al tancament definitiu per la manca d'inversions'. L'assemblea va expressar el 'rebuig total' a les mesures plantejades i al procediment emprat per aplicar-les.

Així, el comitè d'empresa ha anunciat que, complementàriament a les actuacions coordinades que es puguin acordar amb els comitès de la resta de centres d'Ercros a l'Estat, l'assemblea ha decidit començar les mobilitzacions a Flix aquest divendres 15 de maig. Els treballadors han convocat, doncs, una manifestació que sortirà a dos quarts de tres de la tarda des de la porteria del complex d'Ercros a Flix i es dirigirà fins a l'Ajuntament del municipi. El comitè d'empresa ha demanat el suport i la participació en aquest acte dels veïns de Flix i de la comarca i de les entitats socials.A més, el comitè d'empresa de la fàbrica riberenca ha anunciat que elaborarà un calendari de mobilitzacions que 's'anirà accentuant a mesura que l'empresa persisteixi en els seus plantejaments'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.