Punt divers

Denuncien un motorista per circular a 210 quilòmetres per hora a Balsareny

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un motorista per circular a 210 quilòmetres per hora per la carretera C-16, a l'alçada de Balsareny (Bages), en un tram on el màxim permès és de 100 quilòmetres per hora. El motorista, Luis C.S., de 49 anys i amb domicili a Avià (Berguedà), ha estat denunciat penalment com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària i s'enfronta a penes de presó d'entre 3 i 6 mesos i la retirada del permís entre un i quatre anys. Els fets van tenir lloc ahir dijous minuts abans de tres quarts de sis de la tarda. L'infractor conduïa una motocicleta de gran cilindrada i va ser fotografiat per un radar al quilòmetre 69,1, al terme municipal de Balsareny en sentit nord.

El motorista, Luis C.S., de 49 anys i amb domicili a Avià (Berguedà), ha estat sancionat segons l'article 379 del Codi Penal, que castiga aquest tipus d'infracció entre 3 i 6 mesos de presó o una multa de 6 a 12 mesos i treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, a més de la retirada del permís de conduir per un període entre 1 i 4 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.