Punt divers

La víctima de l'accident de Vinaixa és una dona de 32 anys veïna de Reus

La víctima de l'accident de trànsit que s'ha produït d'aquest diumenge a la tarda a Vinaixa (Garrigues) és una dona de 32 anys veïna de Reus, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre s'ha produït cap a un quart de sis de la tarda al quilòmetre 58,5 de la N-240 quan han col·lidit frontalment dos turismes. En el primer vehicle hi viatjava una dona de 46 anys, que ha resultat ferida lleu. En el segon vehicle hi viatjava una parella i dos menors d'edat, tots quatre veïns de Reus i d'origen marroquí. A conseqüència del xoc, la dona, Nadia A., de 32 anys, ha resultat morta. El conductor, Driss L., de 34 anys, ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Pel que fa als dos menors d'edat, també han quedat ferits de gravetat i han estat traslladats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La carretera N-240 ha estat tallada en aquest punt fins a dos quarts de vuit del vespre i la circulació ha estat desviada per l'AP-2. En la gestió de l'accident hi han participat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers i serveis sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.