Punt divers

Els treballadors d'Ercros a Flix es manifestaran aquest divendres contra l'ERO anunciat tallant la C-12

Els treballadors d'Ercros a Flix (Ribera d'Ebre) duran a terme aquest divendres una nova mobilització de rebuig a l'ERO anunciat per la direcció de la companyia, que afectarà 75 treballadors de la planta. La manifestació sortirà de la fàbrica a dos quarts de tres de la tarda i els treballadors tallaran la carretera que uneix Flix i Riba-roja d'Ebre i la C-12 (Eix de l'Ebre) davant de l'embassament de Flix, carretera que connecta les Terres de l'Ebre amb Lleida. L'acte vol denunciar 'el greu deteriorament' de la situació industrial a Flix i la Ribera d'Ebre i defensar els treballadors d'Ercros, d'empreses que hi col·laboren i d'Inquide, fàbrica de Flix proveïdora d'Ercros que ha anunciat el tancament.

En un comunicat, el comitè d'empresa d'Ercros a Flix ha explicat que 'mantindrà la seva posició de fermesa' per tal de 'retornar als camins del diàleg i del compromís de totes les parts socials' per 'treballar per sortir reforçats d'aquesta crisi i amb perspectives per a un futur industrial renovat i estable'. El comitè ha fet una crida a la participació ciutadana en la manifestació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.