Punt divers

La nova regulació del comerç català permetrà a Vielha duplicar la seva capacitat comercial

Amb la nova regulació de la implantació d'establiments comercials de la Generalitat de Catalunya, Vielha-Mijaran pot veure incrementat fins a 2.000 metres quadrats l'ús comercial de gran superfície limitat fins ara en 800 metres quadrats. Al ser Vielha, capital de comarca i zona fronterera, la nova regulació permet un us comercial major de l'habitual. L'Ajuntament de Vielha afronta dos grans projectes en matèria comercial: l'adequació del solar de les antigues casernes militars i la renovació del Passeig de la Llibertat. Amb l'objectiu d'informar al sector comercial de les noves directives, l'ajuntament prepara pel pròxim mes de juny una jornada informativa.

En la jornada informativa un professional explicarà i resoldrà els dubtes que puguin tenir els comerciants sobre la nova regulació del comerç. Aquesta iniciativa és fruit d'una trobada entre l'Ajuntament de Vielha i 53 comerciants del municipi.'Pel que fa a l'adequació del pàrquing del solar dels militars s'enten com un servei a l'activitat comercial del municipi. Habilitar un espai públic ajudarà a dinamitzar el nostre comerç' ha explicat Alex Moga, primer tinent d'alcalde.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.