Punt divers

El President de la Diputació aconsella als Ajuntaments prioritzar els projectes que tenen tot el finançament garantit

El President de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, desprès de la reunió mantinguda amb els alcaldes del Pallars Jussà, ha dit que li han mostrat la seva 'preocupació' i 'indignació' per les mesures anunciades pel Govern de l'Estat. Gilabert ha dit que amb aquestes mesures l'administració superior ha demostrat que 'és incapaç de visualitzar situacions que es produiran al 2011 de molts Ajuntaments hipotecats'. Jaume Gilabert ha recomanat als alcaldes prioritzar aquells projectes que ja tenen el 100% finançat i estudiar la viabilitat dels que es facin. Gilabert ha dit que 'es fan pagar les conseqüències d'una mala política econòmica a les administracions més febles com els Ajuntaments'.

Gilabert ha dit que els Ajuntaments hauran d'estudiar la viabilitat i sostenibilitat dels projectes abans de tirar-los endavant. El President de la Diputació ha dit que ha notat als alcaldes molt preocupats pel finançament municipal, bàsicament dels Ajuntaments més petits'. El President de la Diputació ha visitat la recuperació del Castell d'Ós de Balaguer (Noguera) i també l'adequació de la carretera de Santa Linya (Noguera). És una obra important de quasi 1,5 milions d'euros, ha dit Gilabert. Jaume Gilabert també ha visitat el municipi de Sant esteve de la Sarga (Pallars Jussà).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.